Menu Close

Des de 1918

Comercial Avícola i Alimentària de Can Maresma té el seu origen en una petita empresa familiar que comença la seva activitat l’any 1918. Actualment distribuïm tota mena d’aliments frescos i congelats per la costa de Barcelona i del Maresme Nord servint al canal HORECA (Hotels, Restaurants, Bars, Càterings) així com botigues al detall, menjadors escolars, geriàtrics i mercats municipals. Més de cent anys d’ençà de la fundació de l’empresa, aquesta ha crescut tant en volum de negoci com les seves instal·lacions, que avui superen més de 1.000 metres quadrats per tal de servir a tots els nostres clients. Al seu catàleg s’hi troben més de 1.300 articles seleccionats curosament per fer arribar la millor qualitat i servei als clients.

casa maresma

La nostra història

Acostar la millor alimentació als nostres clients és la nostra raó de ser d’ençà que el 1918 Elisa Torrent, l’àvia Elisa, va comprar una petita parada d’aviram i ous a la riera d’Arenys de Mar.

El seu marit Pau Maresma Vergés i els seus fills Joan, Pepeta i Miquel van contribuir a fer créixer el negoci familiar i comencen a anar als mercats comarcals a comprar aviram, conills i ous de primera qualitat. Instal·len una de les primeres tres màquines escorxadores d’aus que l’empresa danesa Lincon va muntar a Catalunya i una sala d’especejament, segueixen amb la parada al mercat.

L’any 1988, l’empresa tanca l’escorxador i es focalitza en la selecció i comercialització d’aviram i ous, i comença un procés d’ampliació del seu catàleg de productes per la via de la comercialització de tota mena de carns i l’obertura d’una línia de congelats que incorpora des de l’aviram i altres tipus de carn fins a una línia de peix i de marisc, de verdures i de tota mena de menjars precuinats.

Què fem?

 

Selecció i distribució d’aliments

Comercial Avícola i Alimentària de Can Maresma duu a terme una tasca de selecció dels millors proveïdors per incloure’ls al seu catàleg i oferir els millors productes i un servei ràpid i eficaç als seus clients.

 

Especejament

Seleccionem les millors carns dels nostres proveïdors i hi fem el treball d’especejat necessari per adaptar-ho a les seves necessitats. Les varietats es poden consultar al catàleg i també es poden acordar modalitats d’especejat especials amb l’empresa.

 

Estem al servei de:

  • Botigues al detall
  • Mercats Municipals
  • Hotels
  • Menjadors escolars
  • Geriàtrics
  • Càtering
  • Restaurants
  • Bars