Menu Close
Slide 1

CONGELATS

Sabem que la conservació de productes es més duradera amb la congelació.
D’aquesta manera es mantenen millor les qualitats que ens aporten aquests aliments en la nostra nutrició.

Slide 1

PRECUINATS FRESCOS

En el nostre catàleg de precuinats pots trobar tota mena de productes. Com per exemple bases de pizza, plats llestos per menjar o productes arrebossats entre altres.

Slide 1

POSTRES

Completa els teus apats amb els postres i dolços Can Maresma. Trobarás una gran varietat de productes que podrás afegir a la teva comanda. Desde gelats, tartes, cremes,… No dubtis més i tasta’ls.

Slide 1

PRODUCTE FRESC

Els anys d'experiència al sector han fet que siguem uns experts en oferir productes frescos i de qualitat. En el nostre catàleg trobaràs una gran varietat de carn, peix, verdures, ous i, fins i tot, precuinats.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Can Maresma és una empresa consolidada amb més de 100 anys d’experiència al sector. Distribuïm diàriament a centenars de restaurants, bars, residencies, càterings, menjadors escolars o hotels entre altres negocis. Per això gaudim d’una gran gamma de productes d’alta qualitat.

Troba carns fresques, precuinats, llegums, ous, congelats, postres,…

QUALITAT


Coneix la nostra carn fresca d’excel·lent qualitat. Treballem dia a dia per oferir els millors productes, ajustant el procés a les teves necessitats perquè l’experiència a Can Maresma sigui excel·lent.

carn
hamburguesa

VARIETAT

 

No només oferim carn fresca, sinó que tenim una gran varietat d’elaborats i precuinats per facilitar el procés de cuinat dels teus clients.