Menu Close

Origen: des de 1918

Comercial Avícola i Alimentària de Can Maresma té el seu origen en una empresa familiar que comença la seva activitat l’any 1918 comprant una petita parada d’aviram i ous a la riera d’Arenys de Mar. Va ser una de les primeres empreses a instal·lar una de les tres màquines escorxadores d’aus que l’empresa danesa Lincon va muntar a Catalunya i també una sala d’especejament.

L’any 1988, l’empresa tanca l’escorxador i es focalitza en la selecció i comercialització d’aviram i ous, comença un procés d’ampliació del seu catàleg per la via de la comercialització de tota mena de carns i l’obertura d’una línia de congelats que incorpora des de l’aviram i altres tipus de carn fins a una línia de peix i marisc, de verdures i de tota mena de menjars precuinats.

casa maresma

Botigues

Grup Alimentari Can Maresma gestionem dues carnisseries: El Petit Rebost d’Argentona, botiga centenària del poble especialitzada en carns, xarcuteria, menjar preparat, pasta, pizzes i producte envasat, El Rebost de la Marga a Malgrat, carnisseria i rostisseria amb més de quinze anys d’experiència al centre, amb cuina i obrador propi, la Xarcuteria Felipe & Moreno a Canet especialitzats en una àmplia gamma d’embotits i pernils ibèrics tallats a mà, formatges, manxecs, productes carnis i una parada al Mercat Municipal d’Arenys de Mar amb fruites i verdures de proximitat.

Alhora, assumeix la gestió de Productes Martín a Mataró, botigues i obrador que ofereixen una àmplia gamma de productes de pollastre, porc, gall d’indi, conill, ous i un ventall d’elaborats de qualitat.

Actualitat

Actualment, a Grup Alimentari Can Maresma distribuïm tota mena d’aliments frescos, congelats i precuinats pel Maresme servint al canal HORECA (Hotels, Restaurants, Bars, Càterings) així com a botigues, menjadors escolars, geriàtrics i mercats municipals.

Més de cent anys d’ençà de la fundació de l’empresa, aquesta ha crescut tant en volum de negoci com les seves instal·lacions, que avui superen més 2000 metres quadrats entre els seus tres obradors; un a Arenys de Mar, l’obrador amb cuina pròpia d’Argentona i el de Productes Martin a Mataró, a més, les quatre botigues de comerç al detall amb productes de proximitat.

Can Maresma - Grup alimentari-ploma-positiu