Menu Close

Origen: des de 1918

Comercial Avícola i Alimentària de Can Maresma té el seu origen en una empresa familiar que comença la seva activitat l’any 1918 comprant una petita parada d’aviram i ous a la riera d’Arenys de Mar. Va ser una de les primeres empreses a instal·lar una de les tres màquines escorxadores d’aus que l’empresa danesa Lincon va muntar a Catalunya i també una sala d’especejament.

L’any 1988, l’empresa tanca l’escorxador i es focalitza en la selecció i comercialització d’aviram i ous, comença un procés d’ampliació del seu catàleg per la via de la comercialització de tota mena de carns i l’obertura d’una línia de congelats que incorpora des de l’aviram i altres tipus de carn fins a una línia de peix i marisc, de verdures i de tota mena de menjars precuinats.

casa maresma

Creixement en la distribució

En 2021 Can Maresma es fusiona amb Elaborats Ventura, una empresa de Terrassa, en funcionament des de 1970, amb obrador propi dedicat a l’elaboració de productes càrnics i embotits. D’aquesta manera s’amplia el catàleg per als nostres clients i alhora, la zona de comercialització i distribució.

L’any 2023 Can Maresma continua creixent amb les fusions de Distribucions J. Lleonart i Distribució Alimentària Llobet S.l., empreses dedicades al comerç de carns i productes derivats càrnics elaborats.

Cadena de botigues

Aquest mateix any, Grup Alimentari Can Maresma inaugura la seva primera botiga a Mataró, amb un gran ventall de productes càrnics (vedella, xai, conill, porc i tota mena d’aviram), articles de gurmet, verdures de temporada i queviures.

Alhora, assumeix la gestió d‘El Rebost de la Marga, carnisseria de Malgrat amb més de quinze anys d’experiència i obrador i cuina pròpia, de la xarcuteria Felipe & Moreno de Canet, especialitzats en embotits i pernils ibèrics tallats a mà i El Petit Rebost d’Argentona, botiga centenària del poble també especialitzada en la elaboració pròpia. També les dues botigues i la parada del mercat de Productes Martín.

Actualitat

Actualment, a Grup Alimentari Can Maresma distribuïm tota mena d’aliments frescos, congelats i precuinats pel Barcelonès, El Maresme i tot el Vallès servint al canal HORECA (Hotels, Restaurants, Bars, Càterings) així com a botigues, menjadors escolars, geriàtrics i mercats municipals.

Més de cent anys d’ençà de la fundació de l’empresa, aquesta ha crescut tant en volum de negoci com les seves instal·lacions, que avui superen més 2500 metres quadrats entre els seus quatre obradors; un a Arenys de Mar, un altre a Terrassa, l’obrador amb cuina pròpia de Malgrat i el de Productes Martin a Mataró, a més, les set botigues de comerç al detall amb productes de proximitat.

Can Maresma - Grup alimentari-ploma-positiu