Menu Close

ELS NOSTRES OBRADORS

A Grup Alimentari Can Maresma disposem de quatre obradors propis per poder elaborar els nostres productes, cadascun d’ells especialitzats en els diferents articles del nostre catàleg.

A l’obrador d’Arenys de Mar, amb 1500 m² de superfície estem especialitzats en la selecció i distribució de productes d’aviram i en l’especejament de les carns; podeu consultar-nos les diferents varietats i també podem acordar modalitats especials d’especejat al vostre gust.

A Terrassa disposem de 500 m² preparats per la  producció i  elaboració  pròpia   d’hamburgueses de pollastre, porc i vedella, salsitxes (pasta de salsitxa, salsitxa extra, frànkfurt, bratwurst, moruna, grobe, cervela, pikanwurts, krakoski) 

botifarres (blanca, negra, negra amb faves, d’ou, de pagès, de ceba…,), xoriços, xistorres, sobrassada, carn adobada, bacó…

A l’obrador amb cuina situat a la botiga de El Rebost de la Marga a Malgrat, estem especialitzats en l’elaboració pròpia de menjars frescos preparats i precuinats pel consumidor final, mantenint l’essència de la cuina tradicional i l’ús de matèries primeres de qualitat.

Finalment,  a Mataró, disposem de l’obrador de Productes Martin, on oferim una àmplia gamma de productes de pollastre, porc, gall d’indi, conill i ous. Alhora tenim un ventall de derivats com hamburgueses, fingers i nuggets, mandonguilles, croquetes, canelons, cuixes farcides, …

Arenys de Mar

 Camí Ral del Camp de sa Mar, 4

Terrassa

C/ Vendrell, 47

 Malgrat de Mar

C/ Ramon Turró, 32

 Mataró

C/ Esteve Albert, 35

Can Maresma - Grup alimentari-ploma-positiu