Menu Close
Slide 1
Image is not available

Arenys de Mar

Slide 1
Image is not available

Malgrat de Mar

Slide 1
Image is not available

Terrassa

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Els nostres obradors

A Alimentària Can Maresma disposem de tres obradors propis per poder elaborar els nostres productes, cadascun d’ells especialitzats en els diferents articles del nostre catàleg.

A l’obrador d’Arenys de Mar, amb 1500 m² de superfície estem especialitzats en la selecció i distribució de productes d’aviram i en l’especejament de les carns; fem el treball d’especejat necessari per poder adaptar-ho a les vostres necessitats. Podeu consultar les diferents varietats al nostre catàleg i també podem acordar modalitats especials d’especejat al vostre gust.

A Terrassa disposem de 500 m² preparats per la  producció i  elaboració  pròpia   d’hamburgueses de   pollastre,

porc i vedella, salsitxes (pasta de salsitxa, salsitxa extra, frànkfurt, bratwurst, moruna, grobe, cervela, pikanwurts, krakoski…) botifarres (blanca, negra, negra amb faves, d’ou, de pagès, de ceba…,), xoriços, xistorres, sobrassada, carn adobada, bacó…

Finalment, a l’obrador amb cuina situat a la botiga de El Rebost de la Marga a Malgrat, estem especialitzats en l’elaboració pròpia de menjars frescos preparats i precuinats pel consumidor final, mantenint l’essència de la cuina tradicional i l’ús de matèries primeres de qualitat.

Arenys de Mar

 Camí Ral del Camp de sa Mar, 4

Terrassa

C/ Vendrell, 47

 Malgrat de Mar

C/ Ramon Turró, 32

Consulta aquí les diferents seccions del nostre catàleg

Catàleg de productes