Menu Close

Les barbacoes són un moment per compartir en família o amb amics.

En aquest post trobaràs un seguit de tips i productes que et recomanem per triomfar.

Segur que, amb només pensar-ho, ja t’està venint de gust organitzar una reunió amb els teus amics i disposar de les millors viandes per a cuinar a l’aire lliure. Però, en el cas que mai hagis exercit d’amfitrió en una barbacoa, tal vegada no saps bé com preparar-la. Si és així no et preocupis, perquè a continuació et comptarem tot el que has de saber per a fer una barbacoa perfecta amb els teus amics.

El primer i més important és tenir un lloc adequat per a fer la teva barbacoa. Com ja saps, ha de ser a l’aire lliure. En aquest sentit, els llocs més adequats poden ser jardins, camps, terrasses … Sempre que l’espai tingui la grandària necessària i pugui acollir a tots els familiars i amics que vulguin cridar, és suficient. Això sí, recorda que sempre és millor utilitzar l’espai per a la previsió, perquè has de tenir espai per a graelles, taules i cadires, àrees d’entreteniment o activitats, etc.

Evidentment, una barbacoa perfecta ha de tenir una bona graella i un bon foc. Hi ha moltes opcions per a això últim, depenent del gust i coneixement del xef. Els rostidors més professionals poden preferir un foc fet amb branques o gemmes de vinya perquè li dona a la carn un sabor especial, però és més complicat de preparar i mantenir. Per a qualsevol principiant en la graella, l’opció més segura i fàcil és usar carbó, que té una calor més estable i durador.

A l’hora de rostir a la graella, és lògic pensar que la protagonista del plat serà la carn, encara que no necessàriament l’única. Per aquesta raó, cal comptar la quantitat per a evitar la insuficiència d’aliments, perquè la majoria de les persones esperen amb ànsies provar tot tipus d’aliments, o fins i tot repetir el seu menjar favorit. En circumstàncies normals, s’estima que cada comensal necessita uns 350 o 400 grams de carn. Però també has d’avaluar la quantitat de persones que prefereixen les opcions vegetarianes. En aquest sentit, les verdures són un altre aliment imprescindible en qualsevol barbacoa, perquè pots utilitzar-les com a guarnicions o plats principals: pebrots, patates, carabassons, albergínies, espàrrecs, xampinyons … aquests són només alguns Has d’afegir verdures a les teves compres.

IDEES DE CARN DE CAN MARESMA

 • Especejat de pollastre
 • Conill
 • Cabrit
 • Perdiu
 • Llebre
 • Senglar
 • Estruç
 • Secret Ibèric
 • Porc
 • Steak tartar
 • Hamburgueses
 • Costelles
 • Butifarra blanca
 • Butifarra negra
 • Butifarra d’ou
 • Xoriço
 • Cansalada
 • Salsitxes
 • Frankfurt
 • Brastwurt

No ho dubtis més demana el nostre cataleg per fer la teva comanda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *